FaktaNet Live on palvelu, josta saat rakennusprojektien sekä rakennusalan yritysten tiedot, monipuolisesti ja keskitetysti. Se tuo välitöntä tehoa rakennusalan myyntiin ja asiakas­hankintaan – sen avulla ajoitat myyntityösi täsmällisesti, ja kohdistat sen oikeille henkilöille. Kun käytät palvelua, tiedät aina kuka rakennuttaa, suunnittelee ja urakoi, mitä projekteja, ja milloin.

FaktaNet Live palvelee sinua monipuolisesti mm. seuraavilla sektoreilla

Myyntityö

Markkinointi

Myynnin johtaminen

FaktaNet Live ohjelmisto

Ajankohtaista

Mitä rakennusalalla tapahtuu juuri nyt? Kuka rakentaa, mitä ja missä? Lataa juuri julkaistu Rakennusalan trendit -raporttimme ja lue miten Suomen rakennusala kehittyy.

Monipuolinen ohjelmisto kaikille rakennusalan toimijoille

FaktaNet Live -tietopalvelu pitää sisällään rakennus­hankkeiden perustiedot, sekä rakennus­projektin suunnittelijat ja urakoitsijat. Palvelun avulla rakennusaine- ja rakennus­tarviketeollisuus, rakennusalan palvelun­tarjoajat, suunnittelijat ja urakoitsijat löytävät oikeat rakennus­projektit, joissa tarvitaan heidän tuotteitaan ja palveluitaan.

Käyttäjä saa palvelun kautta myynnin kannalta tärkeimmät yhteystiedot, joten yhteydenotot kohdistuvat juuri oikeille henkilöille, oikeaan aikaan.

Kaikki rakennusprojektit yhdestä osoitteesta

FaktaNet Liven kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennus­hankkeista ja työmaista, valta­kunnallisesti. Olemme ainut palvelu koko Suomessa, jonka kautta voit saada lisäksi seurantaasi Ruotsin, Norjan ja Tanskan rakennus­hankkeet.

Saat ohjelmistosta tiedon käynnissä olevista, menneistä ja tulevista rakennus­projekteista, sekä rakennus­projektien aikataulu- sekä tarjous­laskentatiedot. Lisäksi saat halutessasi kaikki päivittyvät rakennus­hanketiedot ja tarjous­pyynnöt suoraan sähköpostiisi.

VOIT LAJITELLA TIETOA FAKTANET LIVE -PALVELUSSA MUUN MUASSA SEURAAVIEN TEKIJÖIDEN MUKAAN

RAKENNUSLAJI

Uudisrakennus, laajennus, sisä- tai ulkopuolinen korjauskohde.

RAKENNUSTYYPPI

Rivitalo, kerrostalo, teollisuus, koulu, toimisto jne.

KUSTANNUSARVIO

Esim. yli tai alle 1 MEUR.

Maantieteellinen alue

Esim. kaupunki, kunta, lääni, koko maa tai kaikki Pohjoismaat.

Haluatko kokeilla FaktaNet Liveä? Tilaa demotunnukset nyt!

Miten Faktanet Live toimii?​

Kohderyhmien segmentointi ja oikean kohderyhmän löytäminen on todella helppoa ja tarkkaa. Voit hakea kätevän haku­toiminnon avulla muun muassa projekteja, yrityksiä ja yhteys­henkilöitä. Palvelun käyttöönotto­vaiheessa toteutamme sinulle räätälöidyn projektin toimialueesi, toimialasi ja asiakaskuntasi huomioiden.

Palvelun käyttäminen on todella helppoa: käyttö­järjestelmä on selkeä ja helppo­käyttöinen, eikä ohjelmisto vaadi erillisiä ohjelmisto­asennuksia.

Ominaisuudet

 • Selkeä ja informatiivinen etusivu, jossa näkymä uusille rakennus­hankkeille. Pikalinkit toimintoihin.
 • Helppo­käyttöinen hakutoiminto, sekä tarkennettu haku.
 • Tehtävien luonti ja vienti esim. Outlookiin.
 • Hankkeiden, yhteys­tietojen ja sähköposti­­osoitteiden vienti Excel-, CSV- tai XML-tiedostoihin.
 • CRM-integrointi­mahdollisuus.

MIKSI FAKTANET LIVE?

 • Tiedät reaali­aikaisesti, mitä rakennus­hankkeita on käynnissä ja suunnitteilla.
 • Voit tehdä tarjouksia juuri oikeaan aikaan, oikealle henkilölle.
 • Palvelun kautta saat laadukkaita liidejä.
 • Tehostat myynti­työtäsi.
 • Myyntisi kasvaa palvelun avulla.
 • Johtavat rakennusliikkeet ja muut alan asiantuntijat ovat jo mukana palvelussa

Rakennusliikkeet ja muut alan asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme

92

Aktiivinen käyttäjä on lisännyt myyntiään hyvin

On sitä mieltä, että palvelumme on vastannut odotuksia

Uudistaa tilauksensa vuosittain

Palvelun tiedot ovat koostettu pitkäjänteisen tutkimustyön tuloksena

Seuraamme aktiivisesti koko Suomen rakentamista. Soitamme ammatti­rakentajista koostuvalle yhteistyö­kumppani­verkostollemme yli 80 000 puhelin­haastattelua vuodessa, joiden kautta saamme suuren osan palvelun tiedoista. Taustatyöhömme kuuluu myös mm. suomalaisten medioiden sekä yritysten tontti- ja kiinteistökauppojen seuraaminen. Lisäksi seuraamme Hilmaa, julkisen sektorin rakennus­ohjelmia, erilaisia investointi­avustuksia sekä julkisia hankintoja.

Tarjoamme jatkuvaa tuotetukea asiakkaillemme​

Tarjoamme asiakkaillemme jatkuvaa tuotetukea sekä monipuolista perehdyttämis­koulutusta. Asiakas­palvelijamme palvelevat jokaisena arkipäivänä ja auttavat mielellään kaikissa ongelma­tilanteissa sekä palvelun käyttämisessä.

Kiinnostuitko?​

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä meihin, asiantuntijamme kertovat mielellään lisää FaktaNet Live -palvelusta, ja siitä, miten juuri sinä voit hyötyä siitä parhaiten!