FaktaNet Livestä saat rakennusprojektien ja rakennusalan yritysten tiedot monipuolisesti ja keskitetysti. Palvelu tehostaa rakennusalan myyntiä, asiakas­hankintaa, markkinointia ja myynnin johtamista – sen avulla ajoitat myyntityösi täsmällisesti ja kohdistat sen oikeille henkilöille. Kun käytät palvelua, tiedät aina kuka rakennuttaa, suunnittelee ja urakoi, mitä projekteja ja milloin.

MIKSI FAKTANET LIVE?

Reaaliaikaiset tiedot suunnitteilla ja käynnissä olevista rakennushankkeista

Mahdollistaa tarjousten tekemisen juuri oikeaan aikaan oikealle henkilölle

Tarjoaa laadukkaita liidejä & tehostaa ja kasvattaa myyntiäsi

On jo johtavien rakennusliikkeiden ja muiden alan asiantuntijoiden käytössä

Monipuolinen ohjelmisto rakennusalan toimijoille

FaktaNet Livestä löydät tiedot rakennushankkeista, rakennus­projektien suunnittelijoista ja urakoitsijoista. Olette sitten rakennusaine- ja rakennustarviketeollisuuden toimija, rakennusalan palvelun­tarjoaja, suunnittelija tai urakoitsija, löydätte palvelusta rakennus­projektit, joissa tarvitaan juuri teidän tuotteitanne ja palvelujanne.

FaktaNet Liven kautta saat myynnin kannalta tärkeimmät yhteystiedot, joten voit ottaa yhteyttä oikeisiin henkilöihin oikeaan aikaan.

Kaikki rakennusprojektit yhdestä osoitteesta

FaktaNet Livessä näet valtaosan Suomen rakennus­hankkeista ja työmaista valta­kunnallisesti. Olemme ainut palvelu Suomessa, josta saat seurantaan myös Ruotsin, Norjan ja Tanskan rakennus­hankkeet.

Saat tiedon käynnissä olevista, menneistä ja tulevista rakennus­projekteista sekä rakennus­projektien aikataulu- ja tarjous­laskentatiedot. Lisäksi saat halutessasi kaikki päivittyvät rakennus­hanketiedot ja tarjous­pyynnöt suoraan sähköpostiisi.

Rakennusalan trendit - näin Suomessa rakennetaan

Mitä rakennusalalla tapahtuu juuri nyt? Kuka rakentaa mitä ja missä? Lataa uusin raporttimme ja lue miten Suomen rakennusala kehittyy lähitulevaisuudessa.

Miten Faktanet Live toimii?​

Kohderyhmien segmentointi ja oikean kohderyhmän löytäminen on helppoa ja tarkkaa. Kätevän hakutoiminnon avulla voit hakea muun muassa projekteja, yrityksiä ja yhteys­henkilöitä. Palvelun käyttöönotto­vaiheessa toteutamme sinulle räätälöidyn projektin toimialueesi, toimialasi ja asiakaskuntasi huomioiden. Käyttö­järjestelmä on selkeä ja helppo­käyttöinen, eikä ohjelmisto vaadi erillisiä ohjelmisto­asennuksia.

PALVELUSSA ON

Selkeä ja informatiivinen etusivu, jossa näkymä uusille rakennus­hankkeille

Pikalinkit toimintoihin

Helppo­käyttöinen hakutoiminto ja tarkennettu haku

Tehtävien luonti ja vienti esim. Outlookiin

Hankkeiden, yhteys­tietojen ja sähköposti­­osoitteiden vienti Excel-, CSV- tai XML-tiedostoihin

CRM-integrointi­mahdollisuus

VOIT LAJITELLA TIETOA FAKTANET LIVE -PALVELUSSA ESIMERKIKSI NÄIDEN TEKIJÖIDEN MUKAAN

RAKENNUSLAJI

Uudisrakennus, laajennus, sisä- tai ulkopuolinen korjauskohde.

RAKENNUSTYYPPI

Rivitalo, kerrostalo, teollisuus, koulu, toimisto jne.

KUSTANNUSARVIO

Esim. yli tai alle 1 MEUR.

Maantieteellinen alue

Esim. kaupunki, kunta, lääni, koko maa tai kaikki Pohjoismaat.

Rakennusliikkeet ja muut alan asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme

Aktiivinen käyttäjä on lisännyt myyntiään hyvin

On sitä mieltä, että palvelumme on vastannut odotuksia

Uudistaa tilauksensa vuosittain

Palvelun tiedot on koostettu pitkäjänteisen tutkimustyön tuloksena

Seuraamme aktiivisesti rakentamista Suomessa. Soitamme ammatti­rakentajista koostuvalle ­kumppani­verkostollemme vuodessa noin 50 000 puhelin­haastattelua, joista saamme suuren osan palvelun tiedoista. Seuraamme tiiviisti myös medioita,  yritysten tontti- ja kiinteistökauppoja, Hilmaa, julkisen sektorin rakennus­ohjelmia sekä erilaisia investointi­avustuksia ja  julkisia hankintoja.

Tarjoamme jatkuvaa tuotetukea asiakkaillemme​

Tarjoamme asiakkaillemme jatkuvaa tuotetukea ja monipuolista perehdyttämis­koulutusta. Asiakas­palvelijamme palvelevat jokaisena arkipäivänä ja auttavat mielellään kaikissa ongelma­tilanteissa sekä palvelun käyttämisessä. 

Kiinnostuitko?​

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä meihin! Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää FaktaNet Live -palvelusta, ja siitä, miten juuri sinä voit hyötyä siitä parhaiten!