Löydä kiinnostavimmat rakennusfirmat ja heidän projektinsa ennen muita

FaktaNet Live on palvelu rakennusalan yrityksille myynnin tueksi. Sen avulla olet aina askeleen edellä! Voit kokeilla palvelua maksutta, kun vain täytät alla olevan lomakkeen. Otamme sinuun pian yhteyttä maksuttoman FaktaNet Live -demotilauksen järjestämiseksi. Saat demotunnukset heti käyttöösi, eikä kokeilu sitouta sinua mihinkään.

Selvitä parhaiden rakennusfirmojen parhaat projektit jo suunnitteluvaiheessa

FaktaNet Live -palvelun kautta saat vaivattomasti selville, kuka rakennuttaa, suunnittelee ja urakoi, ja missä. Saat yksityis­kohtaiset tiedot eri projekteista, niiden yhteys­henkilöistä sekä aikataulusta tarpeittesi mukaan. Reaali­aikaisten tietojen lisäksi selvität vaivattomasti, mitä työmaita on toteutettu ja kenen rakennuttajan toimesta, sekä mitkä tahot ovat tehneet aiemmin yhteistyötä eri rakennus­hankkeissa. Lisäksi näet suunnitteilla olevat työmaat sekä tarjous­laskenta­kohteet. Palvelumme avulla voit saada tiedon tulevista rakennusurakoista jo suunnittelu­vaiheessa. Tämä mahdollistaa sen, että voit varmistaa, että rakennuttaja tuntee yrityksesi jo hyvissä ajoin ennen tarjous­laskentaa.

Palvelustamme näet suurimmat rakennnusalan yritykset ja heidän urakat, kuten:

  • NCC
  • Skanska
  • SRV
  • YIT
  • Bonava
  • EKE
  • Lemminkäinen
  • Lehto Group
  • Jatke
Lisäksi monipuolinen tietokantamme pitää sisällään lähes kaikkien pienempien toimijoiden tiedot.

Haluatko kokeilla FaktaNet Liveä? Tilaa demotunnukset nyt!

Kaivataanko rakennusprojekteissa sinun osaamistasi?

FaktaNet Live kertoo, mitä palveluita eri rakennuttajat kaipaavat ja keihin voit olla yhteydessä tehdessäsi myyntityötä. Reaali­aikainen tietomme sekä oikeat ja kohdistetut yhteystiedot mahdollistavat sen, että voit olla juuri oikeaan aikaan yhteydessä oikeaan henkilöön. Palvelun kautta voit hakea projekteja, yrityksiä ja yhteys­henkilöitä. Saat tiedon rakennus­projektista esimerkiksi juuri silloin, kun arkkitehti on valittu tai rakennus- lvi- tai sähköurakan tarjous­laskenta käynnistyy. Kaikki tarjous­laskentakohteet ovat löydettävissä kätevästi palvelustamme. Rakennus­projektin ja tarjous­laskennan aikataulun perusteella voit suunnitella tehokkaasti kohteet, joihin otat yhteyttä. Saat myös tiedon, kun urakoitsija on valittu.

Monipuoliset ja luotettavat tiedot takaavat palvelun laadun

FaktaNet Liven tieto on kerätty useista eri lähteistä. Suuri osa tiedoistamme on saatu puhelin­haastatteluin laajan, vuosien aikana kerätyn yhteistyö­kumppani­verkoston kautta, johon kuuluvat lähes kaikki Suomen ammatti­rakentajat. Lisäksi teemme monipuolista tausta­tutkimusta: seuraamme yritysten tontti­kauppoja, julkisen sektorin rakennus­ohjelmia, julkisia hankintoja sekä monia eri medioita ja tietolähteitä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!