FaktaNet Live -palvelusta löydät peruskorjauskohteet ja muut rakennushankkeet Suomessa. Rakennusalan ammattilaisille suunnatusta palvelustamme saat yksityiskohtaiset ja luotettavat tiedot yhteystietoineen. Näin pääset tutustumaan peruskorjausprojekteihin, jotka ovat yrityksesi tarjontaan sopivia. FaktaNet Live -palvelu räätälöidään sinulle niin, että pääset tutustumaan juuri oikeisiin kohteisiin, oikeaan aikaan.

Ajantasainen tieto peruskorjauskohteista

FaktaNet Live -palvelun kautta saat tietoosi kaikki peruskorjauskohteet sekä hankkeisiin liittyvät yritykset ja yhteyshenkilöt. Saat palvelusta reaaliaikaisen tiedon käynnissä olevista ja alkavista kohteista läpi Suomen, sekä halutessasi myös tiedot menneistä kohteista.

Lisää myyntiliidejä sinulle räätälöidyn palvelun avulla

Räätälöimme sinulle palveluun profiilin juuri yrityksesi tarpeiden mukaan. Huomioimme profiilissasi toimialasi, toimialueesi, asiakaskuntasi ja sen, kiinnostaako sinua peruskorjauksien lisäksi esimerkiksi myös uudisrakennuskohteet. Saat palvelustamme kattavan ja monipuolisen tiedon erilaisiin urakkoihin liittyen. Lisäksi näet, onko peruskorjausprojekti tai muu rakennushanke vasta alkamassa, jo alkanut, tai vasta suunnitteluvaiheessa. Näin voit ajoittaa oman myyntityösi parhaalla mahdollisella tavalla, ja tarjota osaamistasi sinne, missä sitä juuri nyt tarvitaan.

Haluatko kokeilla FaktaNet Liveä? Tilaa demotunnukset nyt!

Alueelliset tiedot peruskorjauksista

FaktaNet Live -palvelu tarjoaa tiedot alue- ja paikkakunta­­kohtaisesti. Helsingin ja muun pääkaupunki­­seudun lisäksi palvelumme piiriin kuuluvat kaikki suuret kaupungit, kuten Turku, Tampere, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, Seinäjoki ja Oulu. Suurempien kaupunkien lisäksi löydät palvelusta tiedon haja-asutusalueiden rakentamisesta sekä pienempien kuntien ja alueiden peruskorjaushankkeista.

Pitkän linjan asiantuntija palveluksessanne

Asiantuntijamme ovat kasvattaneet vuosien aikana laajan yhteistyö­kumppani­verkoston, joka pitää sisällään lähes kaikki Suomen ammatti­rakentajat. Saamme yhteistyö­tahoiltamme vuosittaisten puhelin­haastatteluiden kautta suurimman osan tiedoistamme, mutta käytämme tieto­lähteinämme myös mm. yritysten tontti­kauppoja, julkisen sektorin rakennus­ohjelmia, julkisia hankintoja sekä monia eri medioita. Palvelemme asiakkaitamme luotettavasti ja vahvalla asian­tuntemuksella. Lisäksi tarjoamme käyttäjillemme monipuolista käyttäjätukea jokaisena arkipäivänä. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kysy lisää!

FaktaNet Live kattaa koko toimialan

Kiinnostipa sinua peruskorjaaminen tai uudisrakentaminen, FaktaNet Live tarjoaa ajantasaiset ja kattavat tiedot kaikenlaisista rakennus­hankkeista, tarpeittesi mukaan.

FaktaNet Livestä löydät tiedot mm. seuraavista kohdetyypeistä:

 • Rivitalot ja kerrostalot
 • Teollisuus
 • Energia ja jätehuolto
 • Liikenne
 • Liike- ja toimistotalot
 • Hotellit ja ravintolat
 • Terveydenhuolto ja sairaalat
 • Koulut
 • Kokoontumistilat
 • Urheilu ja virkistys
 • Maa- ja vesirakennus
 • Paloasemat