Löydä kiinnostavimmat rakennushankkeet helposti

Rakennusalan yrityksille suunnattua FaktaNet Liveä käyttäen löydät sinulle sopivimmat rakennushankkeet helposti! Saat kokeilla palvelua ilmaiseksi, kun vain täytät alla olevan lomakkeen. Otamme sinuun pian yhteyttä maksuttoman FaktaNet Live -tilauksen järjestämiseksi. Saat demotunnukset heti käyttöösi, eikä palvelun kokeilu sitouta sinua mihinkään.

Löydä tulevat rakennushankkeet jo ennen kuin ne alkavat

FaktaNet Live -palvelusta saat helposti selville missä on tulevia ja käynnissä olevia rakennushankkeita, kuka on rakennuttaja, missä rakentaminen tapahtuu ja kehen voit olla yhteydessä. Reaali­aikaisten tietojen lisäksi selvität vaivattomasti menneiden rakennushankkeiden tiedot. Näet palvelusta myös suunnitteilla olevat rakennushankkeet sekä tarjous­laskenta­kohteet. Palvelun avulla pääset siis peliin mukaan jo ennen tarjous­laskentaa.

Palvelustamme näet suurimmat alan toimijat ja heidän hankkeet, kuten:

  • Hartela
  • NCC
  • Bonava
  • EKE
  • Skanska
  • SRV
  • YIT
  • Lemminkäinen
  • Lehto Group

Lisäksi monipuolinen tietokantamme pitää sisällään lähes kaikkien pienempien toimijoiden tiedot.

Haluatko kokeilla FaktaNet Liveä? Tilaa demotunnukset nyt!

Voisiko sinun osaamistasi hyödyntää rakennushankkeissa?

FaktaNet Livestä voit tarkistaa, millaisia palveluita eri rakennuttajat kaipaavat ja ketkä ovat projektien yhteyshenkilöt. Reaali­aikainen tietomme sekä oikeat ja kohdistetut yhteystiedot tarjoavat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla yhteydessä oikeaan henkilöön, oikeaan aikaan. Saat tiedon rakennus­projektista esimerkiksi juuri silloin, kun arkkitehti on valittu tai rakennus- lvi- tai sähköurakan tarjous­laskenta käynnistyy. Kaikki tarjous­laskentakohteet ovat löydettävissä kätevästi palvelustamme. Saat myös tiedon, kun urakoitsija on valittu.

Monipuoliset ja luotettavat tiedot takaavat palvelun laadun

FaktaNet Liven tieto on kerätty useista eri lähteistä. Suuri osa tiedoistamme on saatu puhelin­haastatteluin laajan, vuosien aikana kerätyn yhteistyö­kumppani­verkoston kautta, johon kuuluvat lähes kaikki Suomen ammatti­rakentajat. Lisäksi teemme monipuolista tausta­tutkimusta: seuraamme yritysten tontti­kauppoja, julkisen sektorin rakennus­ohjelmia, julkisia hankintoja sekä monia eri medioita ja tietolähteitä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!