Ole askeleen edellä kilpailijaasi – kokeile ilmaiseksi!

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun pian yhteyttä maksuttoman FaktaNet Live -demotilauksen järjestämiseksi. Saat demotunnukset heti käyttöösi, eikä kokeilu sitouta sinua mihinkään.

Selvitä tiedot rakennus­työmaista jo suunnittelu­vaiheessa

FaktaNet Live -palvelun kautta näet kuka rakennuttaa, suunnittelee ja urakoi, ja missä. Saat yksityis­kohtaiset tiedot työmaista, niiden yhteys­henkilöistä sekä aikataulusta tarpeittesi mukaan. Reaali­aikaisten tietojen lisäksi selvität vaivattomasti, mitä työmaita on toteutettu ja kenen toimesta, sekä mitkä tahot ovat tehneet aiemmin yhteistyötä eri rakennus­hankkeissa. Lisäksi näet suunnitteilla olevat työmaat sekä tarjous­laskenta­kohteet. Palvelumme avulla voit saada tiedon tulevista rakennus­projekteista jo suunnittelu­vaiheessa. Tämä mahdollistaa sen, että voit varmistaa, että rakennuttaja tuntee yrityksesi jo hyvissä ajoin ennen tarjous­laskentaa.

Palvelustamme näet suurimpien rakennusyhtiöiden rakennustyömaat, kuten:

  • Hartela
  • NCC
  • Skanska
  • SRV
  • YIT
  • Peab
  • Lehto Group
  • Jatke

Lisäksi monipuolinen tietokantamme pitää sisällään lähes kaikkien pienempien toimijoiden tiedot.

Haluatko kokeilla FaktaNet Liveä? Tilaa demotunnukset nyt!

Kaivataanko rakennustyömaalla sinun osaamistasi?

FaktaNet Live kertoo, mitä palveluita eri työmailla kaivataan ja ketkä ovat yhteyshenkilöt, joihin voit olla yhteydessä tehdessäsi myyntityötä. Reaali­aikainen tietomme, sekä oikeat ja kohdistetut yhteystiedot mahdollistavat sen, että voit olla juuri oikeaan aikaan yhteydessä oikeaan henkilöön.

Palvelun kautta voit hakea projekteja, yrityksiä ja yhteys­henkilöitä. Saat tiedon rakennus­projektista esimerkiksi juuri silloin, kun arkkitehti on valittu tai rakennus- lvi- tai sähköurakan tarjous­laskenta käynnistyy. Kaikki tarjous­laskentakohteet ovat löydettävissä kätevästi palvelustamme. Rakennus­projektin ja tarjous­laskennan aikataulun perusteella voit suunnitella tehokkaasti kohteet, joihin otat yhteyttä. Saat myös tiedon, kun urakoitsija on valittu.

Monipuoliset ja luotettavat tiedot takaavat palvelun laadun

FaktaNet Liven tieto on kerätty useista eri lähteistä. Suuri osa tiedoistamme on saatu puhelin­haastatteluin laajan, vuosien aikana kerätyn yhteistyö­kumppani­verkoston kautta, johon kuuluvat lähes kaikki Suomen ammatti­rakentajat. Lisäksi teemme monipuolista tausta­tutkimusta: seuraamme yritysten tontti­kauppoja, julkisen sektorin rakennus­ohjelmia, julkisia hankintoja sekä monia eri medioita ja tietolähteitä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!