FaktaNet Live on rakennusalan ammattilaisille tarkoitettu tietopalvelu, jonka avulla voit tarjota osaamistasi juuri niihin rakennusprojekteihin, joissa sitä tarvitaan. Palvelustamme selviää, millaisia sinua kiinnostavia rakennustöitä on juuri nyt käynnissä ja mitkä toimijat niissä ovat mukana. Räätälöimme palvelun vastaamaan tarpeisiisi, jotta pääset tarjoamaan osaamistasi oikeille toimijoille juuri oikeaan aikaan.

Ajantasainen tieto rakennus­töistä

FaktaNet Live -palvelun kautta saat tietoosi kaikki rakennusprojektit sekä hankkeisiin liittyvät yritykset ja yhteyshenkilöt. Saat palvelusta reaaliaikaisen tiedon käynnissä olevista rakennustöistä läpi Suomen, sekä halutessasi myös menneen tiedon rakentamiseen liittyen. Lisäksi näet palvelusta tulevat rakennushankkeet ja tarjouslaskelmakohteet.

Tehosta myyntityötäsi räätälöidyllä palvelullamme

Räätälöimme sinulle palveluun profiilin juuri yrityksesi tarpeiden mukaan. Huomioimme profiilissasi toimialasi, toimialueesi, asiakaskuntasi sekä sen, kiinnostaako sinua esimerkiksi uudisrakentaminen, peruskorjaukset tai saneeraus. Saat palvelustamme kattavan ja monipuolisen tiedon erilaisiin urakkoihin liittyen. Lisäksi näet, onko rakentaminen vasta alkamassa, jo alkanut, tai vasta suunnitteluvaiheessa. Näin voit ajoittaa oman myyntityösi parhaalla mahdollisella tavalla, ja tarjota osaamistasi sinne, missä sitä juuri nyt tarvitaan.

Haluatko kokeilla FaktaNet Liveä? Tilaa demotunnukset nyt!

Alueelliset tiedot rakennustöistä

FaktaNet Live -palvelu tarjoaa rakennustyötiedot alue- ja paikkakunta­­kohtaisesti. Helsingin ja muun pääkaupunki­­seudun lisäksi palvelumme piiriin kuuluvat kaikki suuret kaupungit, kuten Turku, Tampere, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, Seinäjoki ja Oulu. Suurempien kaupunkien lisäksi löydät palvelusta tiedon haja-asutusalueiden rakentamisesta sekä pienempien kuntien ja alueiden rakennustöistä.

Pitkän linjan asiantuntija palveluksessanne

Asiantuntijamme ovat kasvattaneet vuosien aikana laajan yhteistyö­kumppani­verkoston, joka pitää sisällään lähes kaikki Suomen ammatti­rakentajat. Saamme yhteistyö­tahoiltamme vuosittaisten puhelin­haastatteluiden kautta suurimman osan tiedoistamme, mutta käytämme tieto­lähteinämme myös mm. yritysten tontti­kauppoja, julkisen sektorin rakennus­ohjelmia, julkisia hankintoja sekä monia eri medioita. Palvelemme asiakkaitamme luotettavasti ja vahvalla asian­tuntemuksella. Lisäksi tarjoamme käyttäjillemme monipuolista käyttäjätukea jokaisena arkipäivänä. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kaikki rakennus­­alan tieto samasta palvelusta

Kiinnostaako sinua erityisesti uudisrakentaminen, laajentaminen tai ehkäpä korjaus­rakentaminen? FaktaNet Live tarjoaa ajantasaiset ja kattavat tiedot kaikenlaisista rakennus­hankkeista, tarpeittesi mukaan.

FaktaNet Livestä löydät tiedot mm. seuraavista rakennustöistä:

 • Rivitalot ja kerrostalot
 • Teollisuus
 • Energia ja jätehuolto
 • Liikenne
 • Liike- ja toimistotalot
 • Hotellit ja ravintolat
 • Terveydenhuolto ja sairaalat
 • Koulut
 • Kokoontumistilat
 • Urheilu ja virkistys
 • Maa- ja vesirakennus
 • Paloasemat