Tartu mahdollisuuteen – löydä parhaat rakennusurakat helposti

Käyttämällä FaktaNet Liveä löydät sinulle sopivimmat rakennusurakat helposti yhdestä paikasta. Voit kokeilla palvelua täysin ilmaiseksi, kun vain täytät alla olevan lomakkeen. Otamme sinuun pian yhteyttä maksuttoman FaktaNet Live -demotilauksen järjestämiseksi. Saat demotunnukset heti käyttöösi, eikä kokeilu sitouta sinua mihinkään.

Löydä sinulle parhaat rakennusurakat varhaisessa vaiheessa

FaktaNet Live -palvelu on tarkoitettu rakennusalan yrityksille tukemaan myyntityötä. Sen kautta saat käden käänteessä selville ajankohtaiset rakennusurakat ja niiden tiedot, kuten ajankohdat, rakennuttajat ja yhteyshenkilöt ja heidän yhteystietonsa. Reaali­aikaisten tietojen lisäksi voit tarkastella jo päättyneitä projekteja ja niiden toteuttajia sekä toteutuneita yhteistöitä. Palvelumme avulla voit saada tiedon tulevista rakennusurakoista jo suunnittelu­vaiheessa. Tämä mahdollistaa sen, että voit tarjota palveluitasi jo ennen tarjouslaskentaa.

FaktaNet Livestä näet suurimmat rakennusyhtiöt yhteystietoineen, kuten:

  • Lehto Group
  • NCC
  • YIT
  • SRV
  • Hartela
  • Lemminkäinen
  • Peab
  • Skanska
  • Bonava
Lisäksi monipuolinen tietokantamme pitää sisällään lähes kaikkien pienempien toimijoiden tiedot.

Haluatko kokeilla FaktaNet Liveä? Tilaa demotunnukset nyt!

Voitaisiinko rakennusurakoissa hyödyntää sinun osaamistasi?

FaktaNet Live kertoo, mitä palveluita eri rakennuttajat kaipaavat ja keihin voit olla yhteydessä, kun haluat tarjota palveluitasi. Reaali­aikainen tietomme sekä oikeat ja kohdistetut yhteystiedot mahdollistavat sen, että voit olla juuri oikeaan aikaan yhteydessä oikeaan henkilöön. Palvelun kautta voit hakea projekteja, yrityksiä ja yhteys­henkilöitä. Saat tiedon rakennus­projektista esimerkiksi juuri silloin, kun arkkitehti on valittu tai rakennus- lvi- tai sähköurakan tarjous­laskenta käynnistyy. Kaikki tarjous­laskentakohteet ovat löydettävissä kätevästi palvelustamme. Rakennus­projektin ja tarjous­laskennan aikataulun perusteella voit suunnitella tehokkaasti kohteet, joihin otat yhteyttä. Saat myös tiedon, kun urakoitsija on valittu.

Monipuoliset ja luotettavat tiedot takaavat palvelun laadun

FaktaNet Liven tieto on kerätty useista eri lähteistä. Suuri osa tiedoistamme on saatu puhelin­haastatteluin laajan, vuosien aikana kerätyn yhteistyö­kumppani­verkoston kautta, johon kuuluvat lähes kaikki Suomen ammatti­rakentajat. Lisäksi teemme monipuolista tausta­tutkimusta: seuraamme yritysten tontti­kauppoja, julkisen sektorin rakennus­ohjelmia, julkisia hankintoja sekä monia eri medioita ja tietolähteitä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!