FaktaNet Live -palvelusta saat yksityiskohtaiset tiedot Turun rakentamisesta ja rakennuskohteista. Näet kaikki alueen rakennusprojektit ja niiden aikataulut, joten pystyt ajoittamaan oman myyntityösi tai asiakashankintasi täsmällisesti. Palvelusta saat myös oikeat yhteystiedot, joten tiedät, kenelle soittaa, ja koska.

FaktaNet Live -palvelussa voit tarkastella menneitä rakennushankkeita ja tutkia, mitkä tahot ovat tehneet aiemmin yhteistyötä. Palvelu tarjoaa sinulle myös tiedon tulevista rakennushankkeista ja tarjouskilpailukohteista – näin voit olla ajoissa yhteydessä oikeisiin tahoihin, paljon ennen kilpailijaasi!

Turun alueen rakentaminen

Turun alueella on rakennettu viime vuosien aikana erittäin vilkkaasti. Kaupunkiin syntyy, ja on syntynyt uusia kaupunginosia ja kortteleita, kuten Linnakaupunginosan Harppuunakortteli, Linnanfältti, Kirstinpuisto, Jaakkoo Taara, Herttuankulma, Vaasanpuisto sekä Turku Energian kokonaisuus. Lisäksi Skanssin ja Ratapihan alueella rakennetaan edelleen lisää, sekä Fabriikki ja Matkakeskuksen alue kehittyvät. Näiden kohteiden tiedot ja aikataulut löydät monipuolisesti palvelustamme.

Turku kasvaa kovaa vauhtia

Turussa on parhaillaan käynnissä useita suuria rakennus­hankkeita. Viime vuodet ovat olleet vahvaa kasvun aikaa rakentamisessa – uusia alueita ja kokonaisuuksia on rakennettu runsaasti, kuten esimerkiksi Kakola, Logomo, Palloiluhalli ja TYKS ja Turun Kaupungin­teatteri. Erityisesti uudisrakentaminen, mutta myös korjaus­rakentaminen ja saneeraus ovat vallanneet alaa rakennusalalla.

Asuntotuotanto sekä kerrostalo­rakentaminen ovat tällä hetkellä voimakkaassa kasvussa. Turun kaupunki­rakenne tiivistyy, ja keskustan välittömään läheisyyteen syntyy uusia asumisen ja työskentelyn alueita. Rakentaminen ja rakennus­hankkeet koskevat muun muassa niin kivitaloja kuin puukerros­taloja.

Haluatko kokeilla FaktaNet Liveä? Tilaa demotunnukset nyt!

Rakentamisen asiantuntija palvelee kokonais­valtaisesti

Olemme keränneet vuosien aikana laajan, Suomen ammatti­rakentajista koostuvan yhteistyö­kumppani­verkoston, joilta saamme suuren osan rakentamiseen liittyvästä tiedosta yli 80 000 vuosittaisen puhelin­haastattelun pohjalta. Muina tieto­lähteinämme toimivat mm. yritysten tonttikaupat, julkisen sektorin rakennus­ohjelmat, julkiset hankinnat sekä useat eri mediat.

Tutustu FaktaNet Liveen nyt!

Ota yhteyttä meihin,  asiakas­palvelumme neuvoo sinua mielellään kaikissa kysymyksissä palveluumme liittyen! Räätälöimme sinulle juuri tarpeittesi mukaisen profiilin, ja opastamme sinua palvelun käyttöönotossa. Tarjoamme myös eritasoisia käyttökoulutuksia, joihin voit osallistua vaivattomasti, vaikka kotisohvalta!