FaktaNet Liven kokeileminen on ilmaista

Ole askeleen edellä kilpailijoitasi! Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun pian yhteyttä maksuttoman FaktaNet Live -demotilauksen järjestämiseksi. Saat demotunnukset heti käyttöösi, eikä kokeilu sitouta sinua mihinkään.

Selvitä urakoitsijatiedot jo suunnittelu­vaiheessa

FaktaNet Liven avulla tiedät kuka urakoi, milloin ja missä. Saat yksityis­kohtaiset tiedot työmaista, niiden yhteys­henkilöistä sekä aikataulusta tarpeittesi mukaan. Reaali­aikaisten tietojen lisäksi selvität helposti, mitä työmaita on toteutettu ja kenen urakoitsijan toimesta, sekä mitkä tahot ovat tehneet aiemmin yhteistyötä eri projekteissa. Lisäksi näet suunnitteilla olevat työmaat sekä tarjous­laskenta­kohteet. Palvelumme avulla voit saada tiedon tulevista rakennusurakoista jo suunnittelu­vaiheessa ja varmistaa, että kohteen urakoitsija tuntee yrityksesi jo ennen tarjous­laskentaa.

Muun muassa nämä urakoitsijat ja heidän rakennusprojektinsa löytyvät FaktaNet Livestä:

  • Hartela
  • NCC
  • Skanska
  • SRV
  • YIT
  • Lemminkäinen
  • Peab
  • Lehto Group
  • Jatke
Lisäksi monipuolinen tietokantamme pitää sisällään lähes kaikkien pienempien toimijoiden tiedot.

Haluatko kokeilla FaktaNet Liveä? Tilaa demotunnukset nyt!

Sinun osaamistasi voidaan kaivata tälläkin hetkellä

FaktaNet Live kertoo, mitä palveluita eri urakoitsijat kaipaavat ja ketkä ovat yhteyshenkilöt, joihin voit olla yhteydessä tehdessäsi myyntityötä. Reaali­aikainen tietomme, sekä oikeat ja kohdistetut yhteystiedot mahdollistavat sen, että voit olla juuri oikeaan aikaan yhteydessä oikeaan henkilöön.

Palvelun kautta voit hakea projekteja, yrityksiä ja yhteys­henkilöitä. Saat tiedon rakennus­projektista esimerkiksi juuri silloin, kun arkkitehti on valittu tai rakennus-, lvi- tai sähköurakan tarjous­laskenta käynnistyy. Kaikki tarjous­laskentakohteet ovat löydettävissä kätevästi palvelustamme. Rakennus­projektin ja tarjous­laskennan aikataulun perusteella voit suunnitella tehokkaasti kohteet, joihin otat yhteyttä. Saat myös tiedon, kun urakoitsija on valittu.

Ajantasaiset ja kattavat tiedot takaavat palvelun laadun

FaktaNet Liven tieto on kerätty useista eri lähteistä. Suuri osa tiedoistamme on saatu puhelin­haastatteluin laajan, vuosien aikana kerätyn yhteistyö­kumppani­verkoston kautta, johon kuuluvat lähes kaikki Suomen ammatti­rakentajat. Lisäksi teemme monipuolista tausta­tutkimusta: seuraamme yritysten tontti­kauppoja, julkisen sektorin rakennus­ohjelmia, julkisia hankintoja sekä monia eri medioita ja tietolähteitä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!