Mitä jos voisit saada tiedon uusista rakennushankkeista ja niiden tarjouslaskennasta hyvissä ajoin ennen kilpailijaasi? Kun haluat tietää missä ja milloin rakennetaan, ja kenen toimesta, FaktaNet Live tarjoaa yksityiskohtaiset tiedot juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä. Rakentaminen ja rakennushankkeet ovat usein valtavia projekteja, joissa kaivataan monen eri alan osaajia. Palvelumme on kerännyt yhteen kaiken tiedon, jonka tarvitset myydäksesi osaamistasi juuri oikeaan aikaan, ja oikeille tahoille.

Reaali­aikainen tieto rakennus­hankkeista

FaktaNet Live -palvelun kautta saat tietoosi kaikki rakennusurakat sekä hankkeisiin liittyvät yritykset ja yhteyshenkilöt. Saat palvelusta reaaliaikaisen tiedon käynnissä olevista rakennustyömaista, sekä halutessasi myös menneen tiedon rakentamiseen liittyen. Lisäksi näet palvelusta tulevat rakennushankkeet ja tarjouslaskelmakohteet.

Räätälöity rakennusalan tieto tuottaa laadukkaita liidejä

Toteutamme sinulle palveluun räätälöidyn profiilin juuri yrityksesi tarpeiden mukaan. Huomioimme profiilissasi toimialasi, toimialueesi, asiakaskuntasi sekä sen, kiinnostaako sinua esimerkiksi uudisrakentaminen, peruskorjaukset tai saneeraus. Saat palvelustamme kattavan ja monipuolisen tiedon erilaisiin rakennushankkeisiin liittyen. Lisäksi näet, onko rakentaminen vasta alkamassa, jo alkanut, tai vasta suunnitteluvaiheessa. Näin voit ajoittaa oman myyntityösi parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluatko kokeilla FaktaNet Liveä? Tilaa demotunnukset nyt!

Alueelliset tiedot rakennus­projekteista

FaktaNet Live -palvelu tarjoaa tiedon rakennus­­projekteista alue- ja paikkakunta­­kohtaisesti. Helsingin ja muun pääkaupunki­­seudun lisäksi löydät kaikki suuret kaupungit palvelustamme, kuten mm. Turku, Tampere, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, Seinäjoki ja Oulu. Suurempien kaupunkien lisäksi löydät palvelusta tiedon haja-asutusalueiden rakentamisesta sekä pienempien kuntien ja alueiden rakennus­projekteista.

Pitkän linjan asiantuntija palveluksessanne

Asiantuntijamme ovat kasvattaneet vuosien aikana laajan yhteistyö­kumppani­verkoston, joka pitää sisällään lähes kaikki Suomen ammatti­rakentajat. Saamme yhteistyö­tahoiltamme vuosittaisten puhelin­haastatteluiden kautta suurimman osan tiedoistamme, mutta käytämme tieto­lähteinämme myös mm. yritysten tontti­kauppoja, julkisen sektorin rakennus­ohjelmia, julkisia hankintoja sekä monia eri medioita. Palvelemme asiakkaitamme luotettavasti ja vahvalla asian­tuntemuksella. Lisäksi tarjoamme käyttäjillemme monipuolista käyttäjätukea jokaisena arkipäivänä. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kaikki rakentaminen ja rakennus­­alan tieto yhdessä palvelussa

Kiinnostaako sinua erityisesti uudisrakentaminen, laajentaminen tai ehkäpä korjaus­rakentaminen? FaktaNet Live tarjoaa kattavat tiedot kaikenlaisista rakennus­hankkeista, tarpeittesi mukaan.

Palvelustamme saat tiedon mm. seuraavista rakennus­hankkeista:

 • Rivitalot ja kerrostalot
 • Teollisuus
 • Energia ja jätehuolto
 • Liikenne
 • Liike- ja toimistotalot
 • Hotellit ja ravintolat
 • Terveydenhuolto ja sairaalat
 • Koulut
 • Kokoontumistilat
 • Urheilu ja virkistys
 • Maa- ja vesirakennus
 • Paloasemat