Rakennustyömaiden pölynhallintaan erikoistunut Consair Oy on tyytyväinen FaktaNet Live -palveluun. Yrityksen potentiaalisten asiakkaiden tunnistaminen eli prospektointi perustuu pääosin FaktaNet Live -tietokantaan.

Helppo ja vaivaton

Consair Oy:n myyntijohtaja Juho Jalosen mielestä FaktaNet Live on hyvä työkalu, joka tukee firman myyntityötä. Hän pitää tärkeänä, että Suomen rakennushankkeet ovat keskitetysti saatavissa yhdestä paikasta. Vastaavien tietojen hakeminen eri lähteistä veisi aikaa, ja olisi todennäköisesti mahdotonta. “FaktaNet Liven käyttö on helppoa ja vaivatonta”, Juho Jalonen kiittelee.

“Kiinnostuksen kohteenamme ovat talonrakennushankkeet. Näin ollen haun alkuvaiheessa jätämme ulkopuolelle esimerkiksi infrahankkeet. Lisäksi teemme alueellista rajausta. Ydinliiketoiminta-alueitamme ovat Helsinki ja pääkaupunkiseutu sekä kasvukeskukset, kuten Tampere, Jyväskylä ja Oulu.

Tämän pohjalta poimimme FaktaNet Live -tietokannasta meitä kiinnostavat hankkeet yhteystietoineen. Siirrämme nämä CRM-järjestelmään, jossa ne ovat myynnin käytettävissä. Nopeaa ja yksinkertaista”.

Oikea-aikaisuus tärkeätä

Juho Jalosen mielestä oikea-aikaisuus on yksi tärkeimmistä asioista myyntityössä.

“FaktaNet Liveen on merkitty rakennushankkeen alkamisajankohta. Tämän perusteella myyntimme osaa arvioida, milloin työmaalla ollaan siirtymässä sisätöihin ja pölynhallinta alkaa olla ajankohtaista.

Potentiaaliset asiakkaamme ottavat mielellään vastaan tietoa uusista, innovatiivisista pölynhallintaratkaisuista. Työmailla ollaan tänä päivänä tietoisia pölynhallinnan merkityksestä työntekijöiden terveyteen, joten se halutaan hoitaa asianmukaisesti. Pölyntorjunta ehkäisee myös työmaan likaantumista, jolloin syntyy säästöä siivouskuluissa.”

Myynnille on Juho Jalosen mukaan hyötyä myös muista rakennushankkeen perustiedoista, ei pelkästään alkamisajankohdasta.

“Myynti voi siten perehtyä kohteeseen etukäteen. Myyjä tekee mahdolliseen asiakkaaseen vakuuttavan vaikutuksen, kun hänellä on jo yhteyttä ottaessaan tietoa hankkeesta”.

FaktaNet Liveen voi luottaa

Suomen rakennushankkeet ovat Juho Jalosen mukaan kattavasti mukana FaktaNet Livessä. FaktaNet Liven erinomaisuus on korostunut erityisesti viime aikoina.

“FaktaNet Live -tietokannassa on valtaosa alkavista ja meneillään olevista rakennustyömaista. Olemme todenneet tämän omassa seurannassamme. Consairin tavoitteena on kasvattaa markkina-aluetta Keski-Eurooppaan, mutta sieltä ei ainakaan vielä ole löytynyt vastaavaa palvelua. Olemme todenneet, että rakennushankkeiden löytämisessä FaktaNet Live on ylivoimainen palvelu”, Jalonen toteaa.

CAMU D2 hoitaa pölynhallinnan

Consair Oy on kotimainen yritys, joka ratkaisee työmaan pölynhallintaan liittyviä ongelmia. Consairin kehittämä CAMU D2 -kohdepoistolaite on suunniteltu erilaisten kuiva-aineiden, kuten laastien ja tasoitteiden sekoitustyön pölynhallintaan. Laite ottaa rakennuspölyn talteen vispiläsekoituksesta, joka on yksi rakennustyömaan pölyävimmistä työvaiheista.

“Consairin vision mukaan rakennustyöläinen ansaitsee päästä terveenä eläkkeelle”, Juho Jalonen tiivistää.

CAMU D2 vähentää sekoitustyöpisteen pölymäärää yli 99 prosenttia. Se soveltuu myös työmaille, joilta edellytetään puhtausluokkaa P1. Tehokas ja älykäs CAMU D2 ohjaa itse itseään ja pitää ilmavirran tasaisena. Laite ilmoittaa, milloin suodatin pitää vaihtaa. Vaihtotyö onnistuu helposti ja pölyttömästi. Lisäksi CAMU D2 -pölynhallintalaitetta on kevyt siirrellä paikasta ja kerroksesta toiseen.

Haluatko löytää rakennusalan myyntiliidejä? Kokeile Faktanet Livea

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä meihin! Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää FaktaNet Live -palvelusta, ja siitä, miten juuri sinä voit hyötyä siitä parhaiten!