FaktaNet Live on myynnin ja asiakashankinnan työväline, jonka aktiivinen käyttö takaa siitä saatavan hyödyn. Teillä on  mahdollisuus osallistua maksuttomaan käyttökoulutukseen, jonka toivomme auttavan Teitä saamaan palvelustamme mahdollisimman suuren hyödyn. Käyttäjäkoulutus aktivoi myös ohjelman monipuolisten ominaisuuksien käyttöä.

Käyttökoulutukset verkossa ja RPT:n toimitiloissa Espoossa

Pidämme tiistaisin verkkokoulutuksia, joihin voit osallistua omassa työpisteessäsi. Järjestämme tämän lisäksi kerran kuussa koulutustilaisuuden Espoossa omissa toimitiloissamme niille, joille on mahdollisuus tulla paikalle. Yhteiskoulutuksia eri paikkakunnilla tullaan järjestämään vuoden mittaan.

Verkkokoulutukset
Verkkokoulutuksiin voit osallistua omassa työpisteessäsi. Tarvitset vain tietokoneen, jossa on internet-yhteys ja ”ääni”. Lähetämme sinulle sähköpostilla kutsun, jonka avulla voit liittyä verkkokoulutukseen.

Verkkokoulutusvaihtoehtoja on kaksi; perus- ja jatkokoulutus.

Verkkokoulutus – perus
Perusverkkokoulutuksessa perehdytään FaktaNet Live -palvelun perusominaisuuksiin esimerkiksi tiedon hakuun ja suosikkien hyödyntämiseen. Koulutus kattaa FaktaNet Live Projektit -version käytön ja toimii Faktanet Live Standard -version perehdyttämiskoulutuksena.

Verkkokoulutus – jatko
Jatkoverkkokoulutuksessa paneudutaan FaktaNet Live Standard -version extra-ominaisuuksiin ja suoramarkkinointiasioihin. Jatkokoulutuksessa oletetaan perusasioiden olevan osallistujille jo tuttuja.

Koulutukset RPT:n toimitiloissa Espoossa
Järjestämme omissa toimitiloissamme kuukausittain koulutustilaisuuden, joka kattaa verkkokoulutuksen perus- ja jatkokoulutusosuudet.

Yksittäiseen käyttökoulutustilaisuuteen voi osallistua rajoitettu määrä ihmisiä. Toivomme, että merkitsette valitsemanne koulutuspäivän kalenteriinne ja ilmoitatte mahdollisista esteistä.

Ilmoittaudu käyttökoulutukseen osoitteessa rpt.fi/verkkokoulutus.

Tervetuloa osallistumaan maksuttomaan käyttökoulutukseen verkossa tai toimistollamme!