Kaikki Helsingin seudun rakennusprojektit yhdestä palvelusta – ole askeleen edellä kilpailijaasi!

FaktaNet Live -palvelu sisältää yksityis­kohtaiset tiedot koko pääkaupunkiseudun rakennus­hankkeista: Helsingin, Espoon, Vantaan ja lähiseutujen rakentaminen ja rakennus­projektit, sekä niihin liittyvät tiedot ovat nähtävissä vaivattomasti palvelumme kautta vain muutamalla klikkauksella.

Helsingin alueen rakentaminen

Rakentaminen on Helsingissä tällä hetkellä erittäin vilkasta. Uudisrakentamiseen, saneeraukseen ja korjausrakentamiseen liittyviä rakennushankkeita tehdään runsaasti eri puolilla kaupunkia.

Palvelumme avulla saat tiedon käynnissä olevista työmaista  sekä menneistä rakennus­hankkeista, joihin liittyen voit muun muassa tarkastella, mitkä tahot ovat tehneet aiemmin yhteistyötä. Lisäksi saat tiedon tulevista rakennus­hankkeista sekä tarjous­laskenta­kohteista.

Rakentaminen on erittäin vilkasta Helsingissä

Kaupungin kasvaessa, Helsingin julkinen rakentaminen keskittyy muun muassa uusien päiväkotien, koulujen sekä muiden julkisten rakennusten rakentamiseen. Kaupunki rakennuttaa jatkuvasti myös vuokra-, omistus- ja asumis­oikeus­asuntoja, sekä kunnostaa ja korjaa vanhoja rakennuksia ja kunnallistekniikkaa.

Lisäksi Helsinkiin rakennetaan parhaillaan kokonaan uusia kaupunginosia, kuten esimerkiksi Kalasatama, Jätkäsaari, Kruunuvuorenranta ja Kuninkaantammi. Uusien kaupunginosien rakentaminen on pitkä­jänteistä, vuosia kestävää työtä ja vaatii projekteja, joissa tarvitaan monipuolista osaamista. Lue lisää Helsingin kaupungin rakentamisesta.

Haluatko kokeilla FaktaNet Liveä? Tilaa demotunnukset nyt!

Esikaupunkien ja lähikuntien rakentaminen kasvaa voimakkaasti

Helsingissä rakennetaan asuntoja tällä hetkellä ennätys­tahtia. Lisäksi esikaupunki­alueilla tehdään paljon täydentävää rakentamista, josta muodostuu suuri osa Helsingin asunto­tuotannosta. Täydennys­rakentaminen tehdään usein pienissä erissä uuden rakennus­kannan täydentäessä vanhaa.

Yleisesti koko pääkaupunki­seudun rakentaminen on vilkasta: asunto-, toimitila- ja infrarakentamista tehdään runsaasti. Käynnissä on tällä hetkellä useita monivuotisia rakennus­hankkeita. Rakennus­kannan ikääntyessä myös korjaus­rakentamista tehdään runsaasti.

Tutustu palveluumme ja tilaa maksuttomat demotunnukset!

FaktaNet Live -palvelusta näet, mitä rakennus­hankkeita Helsingissä ja muualla pääkaupunki­seudulla on tällä hetkellä. Räätälöimme sinulle profiilin yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi, jotta saat palvelustamme maksimaalisen hyödyn. Sen avulla olet yhteydessä oikeisiin henkilöihin, juuri oikeaan aikaan!

Kerromme mielellämme lisää FaktaNet Livesta, joten ota yhteyttä ja kysy lisää tai tilaa maksuttomat demotunnukset!